Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، به رغم برخی خوشبینی‌ها درباره تقویت روابط آلمان و روسیه با پایان یافتن ایجاد خط لوله «نورد استریم ۲»، فشار برلین برای توقف پخش شبکه راشا تودی در آلمان خبرساز شد.

بنا بر گزارش شبکه «راشا تودی»، اپراتور شرکت ماهواره‌ای «یوتل‌ست 9‌بی» تحت فشارهای برلین پخش شبکه تلویزیونی ۲۴ ساعته راشاتودی آلمانی را متوقف کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

راشا تودی خبر داد، سازمان تنظیم کننده مقررات رسانه‌ای آلمان مستقر در برلین (MABB) که یکی از 14 نهاد مسئول دولتی فدرال این کشور است، شرکت ماهواره‌ای «یوتل‌ست ۹‌بی» را مجبور کرد که پخش راشا تودی آلمانی را متوقف کند.

راشا تودی این اقدام نهاد فدرال آلمانی را «غیرقانونی» خواند و افزود: «از نظر ما این فشار غیرقانونی است و مطمئن هستیم که این اقدام توسط دادگاه جبران خواهد شد. ما به دنبال تمام راه‌حل‌های ممکن علیه نهاد تنظیم‌کننده آلمانی (سازمان تنظیم کننده مقررات رسانه‌ای آلمان) خواهیم بود و مخاطبان ما می‌توانند همچنان به محتوای ما در چندین پلتفرم و آنلاین دسترسی داشته باشند».

این رسانه دولتی روسیه ابراز امیدواری کرد که شکایت به دادگاه باعث لغو این اقدام غیرقانونی بشود و مشتریان و مخاطبان یوتل ست بار دیگر برنامه‌های راشا تودی را در دسترس خواهند داشت.

شبکه راشا تودی آلمان هفته گذشته از استودیوی خود در مسکو آغاز به پخش برنامه‌های خود کرد

هفته گذشته چند ساعت بعد از آغاز به کار این شبکه، شرکت یوتیوب صفحه راشا تودی آلمانی را از یوتیویب حذف کرد.

دو کانال وابسته به شبکه راشا تودی آلمانی در ماه سپتامبر از یوتیوب حذف شده بودند. یوتیوب دلیل کار خود را نقض مقررات خوانده بود.

انتهای پیام/م

 

منبع: فارس

کلیدواژه: راشا تودی سانسور راشا تودی آلمان یوتل ست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۶۰۲۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارشناس آمریکایی:‌ غرب باید با روسیه مذاکره کند

مدیر موسسه مطالعات اتمی در دانشگاه امریکن در واشنگتن دی.سی با اشاره به اوضاع کنونی که جهان را تا آستانه یک درگیری بزرگ کشانده، گفت کشورهای غربی باید دعوت پوتین را برای مذاکره بپذیرند.

به گزارش ایسنا، «پیتر کوزنیک» مدیر موسسه مطالعات اتمی در دانشگاه امریکن در واشنگتن دی.سی گفت درحالیکه ناتو در حال انجام رزمایش‌های بزرگ است، جهان در آستانه یک درگیری بزرگ قرار گرفته است.  

به نقل از خبرگزاری تاس، وی افزود: «امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه نیروهای این کشور را به اوکراین فرستاده است. انگلیس برای حمله به عمق روسیه چراغ سبز نشان می‌دهد. سامانه‌های ATACMS و جنگده‌های اف-۱۶ با برد بلندتر در اوکراین مستقر می‌شوند. روسیه هم برنامه‌هایی را برای برگزاری رزمایش‌های هسته‌ای تاکتیکی در پاسخ اعلام می‌کند. به نظر می‌رسد که جنگ جهانی سوم پیشرو است.»

این کارشناس معتقد است که در این شرایط، غرب به گفت‌وگو با روسیه برای مذاکره جهت حل و فصل بحران اوکراین و تجدید مذاکرات ثبات راهبردی نیاز دارد.

وی افزود: «در چنین شرایطی، ایالات متحده، اوکراین و ناتو باید پیشنهاد پوتین را هم از نظر مذاکره برای حل و فصل بحران اوکراین و هم از نظر تجدید مذاکرات ثبات استراتژیک بپذیرند. تنش‌های بیشتر از سوی هر یک از طرفین فقط سیاره ما را به سمت درگیری جدی سوق می‌دهد.»

این کارشناس ادامه داد: «زمان گفت‌وگو و تلاش برای یافتن زمینه‌های مشترک و زمان تلاش برای درک اینکه جهان از دید دشمنان ما چگونه به نظر می‌رسد، سپری شده است. از زمان جان اف.کندی، رئیس جمهور فقید آمریکا هیچ رئیس جمهور دیگری در آمریکا نتوانسته اوضاع را درک کند و گفت‌وگویی داشته باشد.»

مدیر موسسه مطالعات اتمی در دانشگاه امریکن» در واشنگتن دی.سی در ادامه گفت تامین تسلیحات و تجهیزات نظامی برای اوکراین توسط غرب بعید است که تغییر شگرفی در صحنه نبرد ایجاد کند و تنها راه ممکن برای سازش در این درگیری، گفت‌وگو است.

پیتر کوزنیک خاطرنشان کرد: «جنگ در اوکراین بیش از ۲ سال است که ادامه دارد. دستاوردهای روسیه در میدان نبرد آهسته و تدریجی است و هزینه زیادی برای روس‌ها و اوکراینی‌ها داشته است. ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه در مراسم سوگند خود بار دیگر پیشنهادش را برای مذاکره تکرار کرد. ایالات متحده، اوکراین و ناتو باید او را از این پیشنهاد بپذیرند و ببینند آیا جایی برای سازش وجود دارد که هر 2 طرف بتوانند با آن کنار بیایند.»

وی ادامه داد: «اگر غرب همانطور که متعهد است به کمک‌های نظامی بیشتر ادامه دهد، وضعیت میدان نبرد به طرز چشمگیری تغییر نخواهد کرد و زمانی که مذاکرات در نهایت آغاز شود، چند صد هزار کشته و زخمی دیگر از هر ۲ طرف خواهد داشت. این تراژیک خواهد بود. توافق در مارس ۲۰۲۲ در دسترس بود، ما باید دوباره برای آن تلاش کنیم.»

اولین مذاکرات روسیه و اوکراین از زمان آغاز حمله، در اوایل مارس ۲۰۲۲ در بلاروس برگزار شد، اما نتایج ملموسی به همراه نداشت. در ۲۹ مارس همان سال، دور دیگری از مذاکرات در استانبول برگزار شد، زمانی که مسکو برای نخستین بار اصول یک توافق احتمالی آینده را که روی کاغذ تدوین شده بود، مطرح کرد، اما در لحظه آخر کی‌یف به طور یکجانبه روند مذاکرات را قطع کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • هویتزرهای آلمان هم دردی از ارتش اوکراین دوا نکردند
  • گزارش شبکه روسی از ظرفیت جزیره کیش برای جذب گردشگر +فیلم
  • واکنش شولتز به حملات علیه سیاستمداران آلمانی
  • آلمان نمایش نمادهای مربوط به روز پیروزی را ممنوع کرد
  • انتخابات محاکمه ترامپ را به تعویق انداخت!
  • کارشناس آمریکایی:‌ غرب باید با روسیه مذاکره کند
  • هشدار آلمان به رژیم صهیونیستی درباره «یورش گسترده» به رفح
  • یک سرباز آمریکایی در روسیه به اتهام دزدی بازداشت شد
  • آلمان سفیر خود را از مسکو فرا می‌خواند
  • ادامه «بدقولی کنداکتوری تلویزیون» با رخنه شبکه یک